Joc educativ din lemn, 7 in 1, sortator, vehicule, litere, cifre, forme geometrice, semne aritmetice, joc de pescuit cu magnet

74,99 lei
Availability: Stoc epuizat

Joc educativ din lemn, 7 in 1, sortator, vehicule, litere, cifre, forme geometrice, semne aritmetice, joc de pescuit cu magnet

Cantitate Stoc epuizat

SKU:

P0460

Categories:

Cu acest joc din lemn, sortator de culori, copiii pot capata abilitati de numar timpuriu, crearea de tipare, rezolvarea problemelor, procesarea vizuala, invatarea culorilor si formelor, dexteritate in manuirea uneltelor pentru prins si ridicat.

Jocul educativ pentru copii are o baza din lemn cu 10 pestisori magnetici, 10 coloane si 55 inele in 10 culori, 10 cifre, 26 litere, 10 forme geometrice si 2 semne aritmetice.
Un rand este alocat pestisorilor magnetici, coloanelor si inelelor pe care trebuie sa le aranjezi in functie de culorile si formele acestora.

Pe randul 2 sunt insiruite cifrele si semnele aritmetice.

Pe randul 3 sunt asezate formele geometrice.

Pe randurile 4 si 5 sunt asezate literele.

Pe randul 6 sunt aliniate vehiculele.

Placa din lemn este decupata si colorata pentru fiecare forma in parte. Copilul trebuie sa potriveasca formele in lacasurile lor iar pestisorii trebuie sa-i pescuiasca si sa-i aseze folosindu-se de undita.

Dimensiune placa: 45 x 22.3 x 0.8 cm

Dimensiune ambalaj :  45.5 x 23 x 5 cm

Recomandat copiilor peste 3 ani

OEM
P0460

Fisa de date

Material
Lemn
Varsta
3 +
Genul
Unisex
Culoare
Multicolor

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare ( 4 alte produse din aceeasi categorie )

Inregistrare cont nou

Ai deja un cont de client?
Autentifica-te in schimb ! Sau Reseteaza parola