Joc de memorie si inteligenta Sudoku Game, + 5 ani

59,99 lei
1-3 zile lucratoare
Availability:

Joc de memorie si inteligenta Sudoku Game, + 5 ani

Cantitate Stoc limitat !

SKU:

P0467

Categories:

Sudoku este un joc bazat pe logica, nu pe noroc si ghicite, se bazeaza pe rabdare, inspiratie si cunoasterea modelelor.

Sudoku se joaca intr-o grila care este alcatuita din 9 x 9 casute, adica 9 randuri si 9 coloane grupate in patrate de 3 x 3 casute.

Fiecare rand, coloana si patrat trebuie sa fie completat cu numerele de la 1 pana la 9 fara a se repeta niciunul dintre numerele in rand, coloana sau patrat.

Jocul are un manual cu 100 de modele si solutii. Alegem un model si la inceputul jocului asezam cifrele in casutele grilei. Scopul este de a se completa toate patratele goale cu cifre de la 1 la 9. Daca modelul ales are mai multe cifre in grila atunci cand incepeți jocul, inseamna ca gradul de dificultate este mai scazut. Daca jocul are numai cateva cifre completate, inseamna ca gradul de dificultate este ridicat.

Exista o singura regula – Fiecare rand, fiecare coloana si fiecare dintre patrate cu marime de 3 x 3 dupa terminarea completarii trebuie sa contina toate cifrele de la 1 la 9. In plus, fiecare dintre cifre poate exista numai o data intr-un rand, coloana sau patrat.

De-a lungul procesului de rezolvare a fiecarei grilei jucatorul isi poate alege  tehnicile preferate.

Una dintre tehnici este de a observa care sunt cifrele care lipsesc in patratul, randul sau coloana respective si putem utiliza procesul de eliminare si deducere pentru a afla care numere trebuie puse in casutele goale.

Regulile pentru Sudoku in general nu sunt grele, dar jocul are numeroase variante cu milioane de combinatii diferite si o mare varietate de niveluri de dificultate. Toate acestea se bazeaza pe principiile simple, utilizând cifrele de la 1 la 9, completandu-se casutele goale prin gandire logica.

Jocul este potrivit pentru 2-4 jucatori.

Jocul dezvolta abilitati de numarare, indemanare, gandire logica si strategica, atentie si de coordonare ochi-mana.

Tablita de joc este prevazuta cu spatiu de depozitare pentru piese. 

Este un produs realizat din lemn de calitate superioara.

Dimensiune joc: 22.5 x 22.5 x 3.3 cm

Dimensiune ambalaj: 23 x 23 x 4 cm

Varsta recomandata: + 5 ani

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 5 ani, contine piese mici care pot fi usor inghitite. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca. Pastrati produsul departe de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

OEM
P0467

Fisa de date

Material
Lemn
Varsta
5 +
Genul
Unisex
Culoare
Multicolor

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare ( 4 alte produse din aceeasi categorie )

Inregistrare cont nou

Ai deja un cont de client?
Autentifica-te in schimb ! Sau Reseteaza parola