Livrare

Transportul produselor:

 

Unele articole pot fi livrate direct la tine acasa. Ti se va solicita sa alegi o metoda de livrare.

 

Taxele de transport se bazeaza pe taxele pe care le platim efectiv si variaza in functie de greutate si distanta. Bunurile se livreaza de obicei intr-un interval de una sau doua zile lucratoare, termen ce se poate prelungi daca trebuie sa livram in sate si comune care nu sunt deservite zilnic de curierul selectat.

*

Toate articolele marcate cu ” LIVRARE GRATUITA ” for fi expediate fara nici un cost suplimentar, indiferent de zona in care se face livrarea.

*

Deoarece in zilele de Sambata si Duminica si de Sarbatorile Legale nu se lucreaza, comenzile primite in aceste zile vor fi expediate in prima zi lucratoare.

*

Ne rezervam dreptul de a nu expedia catre clientii care au un istoric negativ la receptia comenzilor online pe orice site.

*

Te rugam sa acorzi o importanta deosebita modului in care primeste coletele de la curier. Daca coletul ajunge desigilat la tine sau cu urme vizibile de lovituri, sparturi… te rugam  sa ne anunti inainte de preluarea coletului sau sa refuzi coletul cu mentiunea ” COLET DETERIORAT” pe documentul de transport. In aceste cazuri poti opta pentru inlocuirea produsului/produselor comandate sau returnarea catre noi, fara nici un cost suplimentar.

*

Nu este posibila ridicarea produselor din magazin. Livrarea se face exclusiv prin curier.

Deschide Chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?